Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Waarom verkopen jullie niet alle modellen Leenders kachels?

Onze huidige collectie bestaat uit hoogwaardige en hoogrendement houtkachels. We hebben door de jaren heen ook velen andere modellen gemaakt. Toch hebben we ervoor gekozen om niet alle modellen te blijven verkopen om verschillende redenen:

Naleving van regelgeving

De verkoop van kachels wordt beïnvloed door regionale, nationale en internationale regelgeving met betrekking tot milieunormen, veiligheidseisen en energie-efficiëntie. Modellen die niet langer voldeden aan deze voorschriften zijn uit productie genomen. Nadat een model uit de collectie is gehaald verlenen wij nog minmaal 10 jaar service en onderdelen.

Technologische vooruitgang

Wij streven naar innovatie en verbetering van onze kachelmodellen. Nieuwere modellen hebben geavanceerdere en efficiëntere verwarmingstechnologieën, waardoor oudere modellen niet meer worden aangeboden.

Ondersteuning en service

Het aanbieden van onderdelen en service voor oudere modellen kan uitdagend zijn. Door zich te concentreren op recentere modellen kunnen we onze klanten betere ondersteuning en service bieden.

Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met uw dealer om te informeren naar de beschikbaarheid van specifieke modellen en om te begrijpen welke modellen momenteel in hun assortiment worden aangeboden.