Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Verlenen jullie ook service in het buitenland?

De service voor onze kachels verloopt via ons netwerk van geautoriseerde dealers. Of service beschikbaar is in het buitenland, hangt meestal af van de locatie van deze dealers en hun bereidheid om service te verlenen buiten hun lokale servicegebied.

Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen met betrekking tot service in het buitenland.

Dealerondersteuning

Als u een Leenders kachel in het buitenland heeft gekocht, is het raadzaam om contact op te nemen met de dealer waar u de kachel heeft gekocht. Zij kunnen informatie verstrekken over eventuele serviceopties die beschikbaar zijn in uw regio.

Internationale dealers

Leenders Haardkachels heeft internationale dealers of distributeurs die service kunnen verlenen aan klanten in bepaalde landen of regio’s buiten Nederland.

Afspraken voor service

Als u service nodig heeft voor uw Leenders kachel in het buitenland, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde geautoriseerde dealer. Zij kunnen u begeleiden bij het plannen van serviceafspraken en eventuele garantieaanspraken.

Het is belangrijk om de garantievoorwaarden en serviceopties te bespreken voordat u een Leenders kachel koopt, vooral als u van plan bent deze in het buitenland te gebruiken. Zorg ervoor dat u begrijpt welke serviceondersteuning beschikbaar is voor uw specifieke situatie en locatie. Neem bij vragen of problemen contact op met zowel de dealer als Leenders Haardkachels om de best mogelijke ondersteuning te krijgen.