Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wanneer is er een Stookavond?

Onze stookavonden zijn speciaal georganiseerd voor klanten die een nieuwe kachel bij ons hebben gekocht. Tijdens deze avonden bieden we klanten de gelegenheid om meer te leren over het maken van vuur en om vragen te stellen aan onze experts. Deze evenementen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw kachel haalt en om uw stookervaring te verbeteren.

Als u recentelijk een Leenders kachel heeft gekocht, zullen we u op de hoogte stellen van de aankomende stookavonden en hoe u zich kunt aanmelden. Deze uitnodigingen worden meestal direct aan klanten gestuurd.

Tijdens de stookavond zullen onze deskundige medewerkers u begeleiden bij het juiste gebruik van uw kachel, tips geven voor efficiënt stoken en eventuele vragen beantwoorden die u heeft over de werking van de kachel.

Als u nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor een stookavond en recentelijk een Leenders kachel heeft gekocht, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt om deel te nemen aan onze stookavonden.