Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Ik heb onderdelen van mijn Leenders kachel nodig, waar kan ik deze vinden?

Onze kachels worden gemaakt om een leven lang mee te gaan. Echter zijn er een aantal onderdelen die na enige tijd mogelijk vervangen dienen te worden. U kunt onderdelen voor uw Leenders kachel vinden op de officiële webshop van Leenders Haardkachels. Hier kunt u specifieke onderdelen bestellen die u nodig heeft voor reparatie of onderhoud van uw kachel. Volg deze stappen om de juiste onderdelen online te vinden en te bestellen:

Navigeer naar de webshop

Ga naar shop.leenders.nl en zoek naar de sectie op de website genaamd service-onderdelen.

Zoek naar het benodigde onderdeel

Blader door de beschikbare onderdelen of gebruik de zoekfunctie om het specifieke onderdeel te vinden dat u nodig heeft. Dit kan een specifiek onderdeelnummer of een beschrijving van het onderdeel vereisen.

Voor u als eindconsument is het niet mogelijk om alle service-onderdelen online te bestellen. Kunt u het gewenst onderdeel niet als product vinden op de webshop neem dan contact op met uw dealer.

Plaats uw bestelling

Nadat u het juiste onderdeel heeft gevonden, voegt u het toe aan uw winkelwagen en volgt u het bestelproces zoals aangegeven op de website. Zorg ervoor dat u uw juiste verzend- en contactgegevens verstrekt.

Betaal voor uw bestelling

Voltooi de betaling voor uw bestelling zoals aangegeven op de website. Dit kan via verschillende betaalmethoden, zoals creditcard, PayPal of andere gangbare betaalmethoden.

Levering en installatie

Na het plaatsen van uw bestelling, volgt u de aangegeven leveringsinstructies. Als u niet zeker bent over de installatie van het onderdeel, kunt u overwegen om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat het correct wordt geïnstalleerd. Let op! Dit kan zorgen voor extra kosten. Neem altijd eerst contact op met uw dealer.

Het bestellen van onderdelen via de officiële webshop van Leenders Haardkachels is een handige en betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat u originele onderdelen van hoge kwaliteit ontvangt voor uw kachel. Vergeet niet om de gebruiksaanwijzing en het serienummer van uw kachel te raadplegen om de juiste onderdelen te identificeren en te bestellen.