Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Mijn Leenders kachel is beschadigd tijdens de levering, wat moet ik doen?

Het is vervelend om te horen dat uw Leenders kachel tijdens de levering beschadigd is geraakt. We begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen, maar we staan klaar om u te helpen bij het oplossen van dit probleem. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

Controleer de schade

Voordat u contact met ons opneemt, raden we aan om de schade zorgvuldig te controleren. Maak foto’s van de beschadigde kachel en eventuele schade aan de verpakking. Dit zal nuttig zijn voor het indienen van een claim bij de vervoerder.

Neem contact op met de vervoerder

Als u de schade heeft vastgesteld, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met de vervoerder of het verzendbedrijf waarmee de kachel is geleverd. Meld de schade aan hen en volg hun specifieke procedures voor het indienen van een claim. Zorg ervoor dat u alle benodigde documentatie, zoals foto’s en een kopie van de leveringsbon, bij de hand heeft.

Neem contact met ons op

Nadat u de schade bij de vervoerder heeft gemeld, raden we u aan om contact met ons op te nemen. We zullen ons best doen om u te ondersteunen bij het indienen van de claim en om u te voorzien van eventuele vereiste informatie of documenten.

Wacht op verdere instructies

Afhankelijk van de aard van de schade en de claimprocedure van de vervoerder, kan het even duren voordat het probleem is opgelost. Blijf geduldig en wacht op verdere instructies van de vervoerder en ons team.

Herstel of vervanging

Zodra de claim is goedgekeurd, zullen we samenwerken om uw beschadigde kachel te herstellen of te vervangen, afhankelijk van de beschikbaarheid van reserveonderdelen en uw voorkeur.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw Leendes kachel, zelfs als er problemen optreden tijdens de levering. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en zullen er alles aan doen om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang.