Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn Leenders kachel geleverd?

De exacte leverdatum van uw Leenders kachel kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke model van de kachel, de beschikbaarheid van dat model, de locatie van uw dealer, eventuele installatievereisten en logistieke zaken. Hier zijn enkele stappen om meer te weten te komen over de verwachte leverdatum van uw kachel:

Contacteer uw dealer

Neem contact op met de Leenders dealer of winkel waar u de kachel heeft besteld. Zij kunnen u informeren over de geschatte levertijd voor uw specifieke bestelling. Zo heeft u een beter beeld wanneer uw leenders kachel wordt geleverd.

Orderbevestiging

In sommige gevallen kan het zijn dat u  een orderbevestiging krijgt van de dealer met daarop een verwachte leveringsdatum. Controleer uw orderbevestiging of ontvangstbewijs.

Let op! Niet alle dealers werken volgens een dergelijk systeem. Heeft u vragen over de leverdatum neem dan altijd contact op met uw dealer.

Installatieplanning

Uw kachel wordt geïnstalleerd door een een gecertificeerde kachelinstallateur. Uw dealer moet rekening houden met de beschikbaarheid en planning van deze persoon voor de installatie. De leveringsdatum wordt in de meeste gevallen afgestemd op de installatiedatum. Neem contact op met uw dealer indien u vragen heeft over de installatiedatum.

Seizoen en vraag

Houd rekening met het seizoen en de vraag naar kachels. Tijdens het stookseizoen kan de vraag naar kachels groter zijn, wat de levertijd kan verlengen. Het is verstandig om uw bestelling ruim van tevoren te plaatsen om vertragingen te voorkomen.

Lokale omstandigheden

De locatie van uw dealer en uw eigen locatie kunnen de levertijd beïnvloeden. Leveringen naar afgelegen gebieden kunnen meer tijd in beslag nemen. Neem altijd contact op met uw dealer om de levertijd te bespreken.

Het is raadzaam om tijdig contact op te nemen met uw dealer en alle details met betrekking tot de levering en installatie te bespreken. Op die manier kunt u een duidelijk beeld krijgen van wanneer u uw Leenders kachel kunt verwachten en eventuele planningen indien nodig aanpassen.

Mocht u ondertussen geen zin hebben om doelloos te wachten tot uw kachel geleverd bekijk dan nog even alle specificaties, handleidingen en overige details over uw toekomstige kachel. Zo bent u goed voorbereid wanneer de kachel geïnstaleerd is.

Alle documentatie vind u terug op de service site.