Maak een keuze

Ik ben een consument

Dealer login

Terug naar leenders.nl

DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Leenders bibliotheek

Antwoorden op veelgestelde vragen

Kan ik de bestelling van mijn Leenders Kachel nog wijzigen?

De mogelijkheid om de bestelling van uw Leenders kachel te wijzigen, hangt af van verschillende factoren, waaronder het specifieke beleid van de winkel of dealer waarbij u de kachel heeft besteld en de fase van het bestelproces waarin uw bestelling zich bevindt. Hier zijn enkele belangrijke zaken om te overwegen.

Neem onmiddellijk contact op

Als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw kachel, zoals het model, de specificaties of de bezorginformatie, neem dan zo snel mogelijk contact op met de dealer waar u de kachel heeft besteld. Hoe eerder u dit doet, hoe groter de kans dat zij uw verzoek kunnen honoreren.

Controleer het wijzigingsbeleid

Bekijk het wijzigingsbeleid van de dealer of winkel. Sommige dealers staan wijzigingen toe binnen een bepaalde periode na het plaatsen van de bestelling, terwijl andere beperkter kunnen zijn in hun beleid. Het beleid kan variëren per dealer.

Financiële gevolgen

Houd er rekening mee dat wijzigingen in uw bestelling de prijs van het product kunnen beïnvloeden, evenals eventuele bijkomende kosten zoals verzendkosten. Bespreek eventuele financiële gevolgen met de dealer voordat u uw wijzigingen doorvoert.

Productbeschikbaarheid

Het wijzigen van uw bestelling kan afhangen van de beschikbaarheid van het product. Als het gewenste model niet meer beschikbaar is, kan de dealer u mogelijk alternatieven voorstellen.

Betalingsvoorwaarden

Als u al heeft betaald voor uw kachel, moeten eventuele prijswijzigingen als gevolg van uw wijzigingen worden besproken met de dealer. Mogelijk moet u een aanvullende betaling doen of ontvangt u een terugbetaling, afhankelijk van de aard van de wijzigingen.

Het is belangrijk om snel te handelen en direct contact op te nemen met de Leenders dealer om uw wijzigingen door te geven. Onthoud dat de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen, afhankelijk is van de specifieke omstandigheden en het beleid van de dealer, dus het is essentieel om dit met hen te bespreken en schriftelijke bevestiging te krijgen van eventuele overeengekomen wijzigingen.

Voorkom wijzigingen en kies weloverwogen

Om te voorkomen dat u nog wijzigingen wilt doorvoeren na het bestellen is het belangrijk om de keuze van uw kachel goed te overwegen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is verstandig om daarom eerst eens langs te gaan bij een dealer bij u in de buurt.